Home » Paditet Miley Cyrus, thuhet se kopjoi këngën “We Can’t Stop”

Paditet Miley Cyrus, thuhet se kopjoi këngën “We Can’t Stop”

Miley Cyrus është paditur për 300 milionë dollarë nga kompozitori Michael May, i cili pretendon se hiti i saj i 2013-ës “We Can’t Stop” bazohet një këngë cilën e kishte publikuar vitin 1988 me titullin “We Run Things”.

Cyrus është një nga kompozitoret e përfshira këtë këngë, me bashkëproducentët Mike Williams, Pierre Slaughter dhe Theron e Timothy Thoman. këtë hit gjithashtu kishin dhënë kontribut edhe reperët Douglas Davis dhe Ricky Walters.

May i cili performon nën emrin Flourgon, pretendon se 50% e këngës Cyrus  vjen nga “We Run Things”,  këngë ishte listuar vendin e parë Jamaica.

Ndërsa një përfaqësues i Cyrus dhe RCA kanë deklaruar se nuk kanë ndonjë koment përderisa janë duke pritur vendimet ligjore.

Reklama