Home » Noizy sjell “No Drama” në bashkëpunim me Rimz (VIDEO)

Noizy sjell “No Drama” në bashkëpunim me Rimz (VIDEO)

Është publikuar një këngë e re nga Noizy bashkëpunim me Rimz me titull “No Drama”, njofton Klan Kosova.

Muzika dhe teksti janë punuar nga Noizy.

Kënga nuk është e shoqëruar me videoklip por mund ta dëgjoni me tekst kanalin youtube.

 

Reklama