Home » NISMA’s i bashkohet një anëtar i PDK’së

NISMA’s i bashkohet një anëtar i PDK’së

Kryetari i nëndegës së PDK-së në Zhegër të Gjilanit, Ruhan Kurteshi ka aderuar në NISMA Socialdemokrate.

Lajmin e ka bërë me dije ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani njëherësh kryetar i NISMA-së Gjilan faqen e tij zyrtare Facebook.

“Kryetari i njërës prej nëndegëve mëdha PDK-së, asaj Zhegrës, Ruhan Kurteshi ka kaluar NISMA Socialdemokrate. Kurteshi dhe shumë tjerë do t’i bashkohen programit partisë sonë. Ne i urojmë mirëseardhje shtëpinë e re z.Kurteshi. Aderimet e shumta NISMA janë një lajm i jashtëzakonshëm dhe tregojnë se jemi rrugë mbarë”, ka shkruar Hasani.

The post NISMA’s i bashkohet një anëtar i PDK’së appeared first on XL Press – Communications Media.

Reklama