Home » Nis turneu i Justin Timberlake

Nis turneu i Justin Timberlake

Justin Timberlake ka nisur turneun e tij “Man of the Woods” martën Toronto, Kanada.

Gjatë 10 muajve ardhshëm, këngëtari do vizitojë Shtetet e Bashkuara, Kanadanë dhe pjesë Evropës, duke përfshirë, Gjermaninë, Francën dhe Anglinë, përpara datës caktuar përfundimtare 29 janar 2019 Denver Kolorados.

Gjatë këtij turneu, 37-vjeçari do t’i këndojë këngët e albumit ri.

Reklama