Home » Nëna që humbi 45 kilogramë për 9 muaj, tregon sekretin

Nëna që humbi 45 kilogramë për 9 muaj, tregon sekretin

“Zbulova se fati i jetës sime varej nga pesha ime.”

Kam qenë mbipeshë përgjatë tërë jetës time, madje edhe gjatë adoleshencës time. Kurrë nuk isha aktive fizikisht. Por pjesën madhe jetës sime, një pasivitet nuk pengoi.

Mbaja dieta herë pas here, megjithëse jo me seriozitetin lartë, ngase ndjehesha e pranuar nga shoqëria pavarësisht peshës.

Por, përgjatë një mëngjesi, sapo hipa peshore dhe pashë se kisha 125 kilogramë, u ndjeva e shkatërruar dhe e dija se duhej ndërmerrja diçka. duhej përmirësoja dietën time dhe filloja me ushtrimet.

Programi i dietës

Programi i dietës përjashtonte ushqimet me kripë dhe produktet qumështore. Madje, preferonte ushqehem 5 herë ditë. mëngjeset e zakonshme haja bollgur, ndërsa drekë tortilla me pak karbohidrate, perime, mish pule apo edhe peshk. Dhe, darkë zakonisht oriz, mish pule ose vezë dhe shumë perime.

Megjithë dietën, mu desh bëja edhe ushtrime, cilat mu desh t’i praktikoja me trajnere personale.“/Gazeta Shneta/

The post Nëna që humbi 45 kilogramë për 9 muaj, tregon sekretin appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama