Home » Momenti kur kryetari Xhaferi nënshkruan Ligjin për gjuhën shqipe

Momenti kur kryetari Xhaferi nënshkruan Ligjin për gjuhën shqipe

Sot është miratuar nga Kuvendi i Maqedonisë me 64 vota Ligjin për përdorimin e gjuhëve, nga i cili zyrtarizohet përdorimi i gjuhës shqipe nivelin lokal dhe qendror pushtetit.

Ndërsa, kryetari i Kuvendit MAqedonisë, Talat Xhaferi ka publikuar disa fotografi nga momenti i nënshkrimit ligjit gjuhës shqipe.

Postimi i plotë faqen zyrtare Xhaferit Facebook:

Kryetari i Kuvendit Republikës Maqedonisë, z. Talat Xhaferi,

Duke nënshkruar ligjin e gjuhës shqipe sapo votuar.

auto_29178421_768094636712387_1886400578320384758_n1521050080 Momenti kur kryetari Xhaferi nënshkruan Ligjin për gjuhën shqipe auto_29178421_768094636712387_1886400578320384758_n1521050080 Momenti kur kryetari Xhaferi nënshkruan Ligjin për gjuhën shqipe

Reklama