Home » Messi fundos Chelsea (VIDEO)

Messi fundos Chelsea (VIDEO)

Lionel Messi ka shënuar gol minutën e 64-të takimit, për t’i dhënë epërsinë prej 3-0 dhe fundosur shpresat e Chelsea për rikthim.

Reklama