Home » Mësohet qëndrimi i 12 deputetëve të dorëhequr nga VV-ja për demarkacionin

Mësohet qëndrimi i 12 deputetëve të dorëhequr nga VV-ja për demarkacionin

Shefi i Grupit Parlamentar Deputetëve Pavarur, Dardan Sejdiu, ka thënë se qëndrimi i këtij Grupi Parlamentar për demarkacionin nuk ndryshon nga koha kur kanë qenë Lëvizjen Vetëvendosje, duke nënkuptuar se nuk do ta votojnë Marrëveshjen për Shënjimin e Kufirit me Malin e Zi.

Info Magazine Klan Kosovës, ai ka deklaruar se kjo gjë nuk del jashtë logjikës gjërave, pasi dymbëdhjetë deputetët pjesë e grupit kanë mendësi dhe vizion ngjajshëm për republikën.

Kësaj republike i mungon zhvillimi, e ai nuk mund arrihet duke u marrë me njëri-tjetrin, por duke shtyrë përpara agjenda rregullojnë jetën e qytetarit. Ne e kemi bërë qartë pozicionin tonë për demarkacionin. Po kishte ndryshim qëndrimi, ai do sillej qyshkur kuvend”, ka thënë Sejdiu.

Kësaj republike i mungon zhvillimi, e ai nuk mund arrihet duke u marrë me njëri-tjetrin, por duke shtyrë përpara agjenda rregullojnë jetën e qytetarit. Ne e kemi bërë qartë pozicionin tonë për demarkacionin. Po kishte ndryshim qëndrimi, ai do sillej qyshkur kuvend”. /Insajderi.com

The post Mësohet qëndrimi i 12 deputetëve të dorëhequr nga VV-ja për demarkacionin appeared first on INSAJDERI.

Reklama