Home » Me këtë truk, foshnja bie në gjumë brenda sekondave

Me këtë truk, foshnja bie në gjumë brenda sekondave

Për prindërit e rinj, kur foshnjën e tyre nuk e merr gjumi është ankth i vërtetë.
lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=78&loc=http%3A%2F%2Flajmi Me këtë truk, foshnja bie në gjumë brenda sekondave

Qoftë nëse kjo ndodh mes natës apo gjatë ditës, kur foshnja qanë dhe nuk e merr gjumi është me vërtetë e vështirë.

Kështu, për t’ua lehtësuar gjithë prindërve këtë procedurë, dikush e ka shpikur një truk interesant, shkruan Gazeta Express.

Duke përdorur vetëm një faculetë, foshnja juaj mund bie gjumë brenda sekondave. Shikojeni një shembull këtij truku, videon e publikuar nga Daily Mail.

Reklama