Home » Mbi 4 mijë vende të lira pune në Shqipëri, profesionet që kërkohen janë..

Mbi 4 mijë vende të lira pune në Shqipëri, profesionet që kërkohen janë..

Rreth 48.374 punëdhënës janë regjistruar faqen zyrtare Shërbimit Kombëtar Punësimit, ku dhe janë publikuar vendet e lira punës kompanitë e tyre. total janë rreth 4740 vende pune vakante.

Ajo konstatohet, është se bizneset kërkojnë shumti punëtorë krahu. Këta punëtorë jenë një pozicion, fakt nuk kërkon as kurse profesionale, shkruan Scan.

Nga lista e vendeve vakante publikuara online vihet re gjithashtu se ka kërkesë lartë për zanate, si: rrobaqepës, prestart, fadromistë, xhenerikë, vinçierë, saldatorë, këpucarë, shoferë, hidraulikë, marangoz etj.

listën e vendeve lira punës e gjejnë veten edhe punëkërkues me profesione kërkojnë arsim lartë, si: inxhinierë, ekonomistë, specialistë rrjeteve kompjuterike, bankierë, programues, etj.

Vendet e punës janë shpërndara gjithë Shqipërinë.

s.a/dita

Reklama

Lexo më shumë