Home » Lipjanasja që u jep strehë qenve endacakë (Video)

Lipjanasja që u jep strehë qenve endacakë (Video)

Për Flora Bujupin, strehimorja e qenve endacakë Lipjan është bërë arsyeja ajo qëndroj shumë Kosovë, se tek familja e saj Holandë. Ajo thotë se mbajtja e strehimores është e kushtueshme dhe se nuk e ka përkrahjen e asnjë institucioni. Bujupi tregon se periudhën kur është Holandë ka […]

The post Lipjanasja që u jep strehë qenve endacakë (Video) appeared first on UlpianaPress.

Reklama