Home » Limaj, momente intime me bashkëshorten (Pamje)

Limaj, momente intime me bashkëshorten (Pamje)

E shihni shpesh ‘serioz’ Kuvend por jo edhe ambientet familjare, Fatmirin, i cili nuk heziton ndajë fotografi tilla edhe me publikun.

Gruaja e tij është ajo merr vëmendje çdo paraqitje përbashkët, përcjell ORAvip.

E gatshme për një profesion tillë burrit saj, ajo e shoqëron thuajse çdo fushatë tij.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Mirëpo një foto e tillë tregon Fatmiri nuk mund ‘përmbahet’ kur është pranë saj dhe kështu e puth faqe.

Shikoni foton:

auto_arlinda-famitir-e14863045098951496261044 Limaj, momente intime me bashkëshorten (Pamje)

Reklama