Home » Lansohet projekti për grante të bizneseve

Lansohet projekti për grante të bizneseve

mërkurën, është bërë lansimi i projektit për grante tw bizneseve, projekt nga drejtoria e Turizmit Prizren i cili do implementohet nga Agjencioni për Zhvillim Rajonal Jug. Kryetari i komunës, Mytaher Haskuka, tha se ky projekt ka për qëllim stimulimin e bizneseve reja është trend ritje Europë, ngase rinjve iu mundësohen realizojnë idetë e tyre për biznes dhe eksperimentojnë aspektin ekonomik.

Shpresoj nga kjo ndihmë e vogël përfitojnë sa shumë rinjët dhe këto shërbejnë për bërë gjëra mëdha ardhmen. Nderim Bytyçi nga AZHR- Jug, tha se projekti fjalë është përfundim e sipër, dhe shpejti do caktohen detajet e aplikimit për bizneset e interesuara, cilave do iu dhurohen asete nevojshme shumën e 2 mijë eurove.

Drejtoresha e Turizmit, Sevil Kazaz, bëri ditur se për skemën e granteve për biznese janë paraparë shpërndahen 50 mijë euro nga ky dikaster, për hapjen e bizneseve reja me qëllim rritjes se prodhimit dhe punësimit./tvpz/

The post Lansohet projekti për grante të bizneseve appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama