Home » Kujtohuni të shihni lart drejt yjeve, jo poshtë drejt këmbëve…

Kujtohuni të shihni lart drejt yjeve, jo poshtë drejt këmbëve…

Stephen Hawking

Kujtohuni shihni lart drejt yjeve, jo poshtë drejt këmbëve. Përpiquni t’i jepni kuptim asaj shihni dhe habituni çfarë e bën universin ekzistojë. Bëhuni kuriozë. Dhe sado e pashpresë mund t’ju duket jeta, gjithmonë ka diçka mund ta kryeni dhe mjeshtëroheni. Rëndësi ka mos dorëzoheni.
Gjithashtu me rëndësi është ta shmangni zemërimin, pavarësisht sa e vështirë mund t’ju duket jeta, pasi do humbni krejt shpresat nëse nuk mund qeshni me veten dhe jetën përgjithësi.
Unë e shoh trurin si një kompjuter ndalon funksionuari kur përbërësit e tij defektohen. Nuk ka parajsë apo jetë përtejme për kompjutera s’punojnë; kjo është një histori përrallash për njerëzit kanë frikë nga errësira.

The post Kujtohuni të shihni lart drejt yjeve, jo poshtë drejt këmbëve… appeared first on KultPlus.

Reklama