Home » Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

Kendall Jenner po vazhdon kap majat karrierën e saj si modele.

Ylli i “Keeping Up With The Kardashians” është shfaqur edhe një kopertinë revistës Vogue, për edicionin e muajit prill 2018.

Jenner duket fantastike e veshur një fustan ngjyrë rozë hapur përderisa duar mban një zog ekzotik.

numrin e kësaj reviste 22 vjeçarja gjithashtu adresoi disa thashetheme se është lezbike, duke bërë ditur se nuk ka asgjë vërtet këtu.

Jenner ka treguar se është lidhje me yllin e basketbollit Blake Griffin si dhe ka treguar se do preferonte bëhej nënë rreth moshës 29 vjeçare.

4A2FE73500000578-5500397-She_did_it_again_Kendall_Jenner_has_landed_another_cover_of_US_V-a-28_1521040253435 Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

4A2FE73500000578-5500397-She_did_it_again_Kendall_Jenner_has_landed_another_cover_of_US_V-a-28_1521040253435 Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

4A2FE73500000578-5500397-She_did_it_again_Kendall_Jenner_has_landed_another_cover_of_US_V-a-28_1521040253435 Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

4A2FE73500000578-5500397-She_did_it_again_Kendall_Jenner_has_landed_another_cover_of_US_V-a-28_1521040253435 Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

4A2FE73500000578-5500397-She_did_it_again_Kendall_Jenner_has_landed_another_cover_of_US_V-a-28_1521040253435 Kendall Jenner: Nuk jam lezbike

Reklama