Home » Ja në çfarë gjendje e pa aktori i “Odeon”-it Donika Kadajn për 8 mars (Pamje shokuese)

Ja në çfarë gjendje e pa aktori i “Odeon”-it Donika Kadajn për 8 mars (Pamje shokuese)

Quhet Halim Berisha dhe është humorist. Është pjesë e formacionit humorit “Tukulukat”, pranishëm çdo edicion programit Naim Abazit, “Odeon”.

Halimi luan sukseshëm disa karaktere, por i njohuri e i pëlqyeri mbetet ai i Hashim Thaqit. Halim Berisha është një nga imituesit mirë parit vendit.

Humoristi fjalë është mjaftë i pranishëm me postime edhe rrjete sociale, ku shpesh ironizon edhe me skenën tonë politike dhe ngjarjet aktuale, shkruan “Kosovarja”.

Ja se si e sheh humoristi politikanen e zëshme Donika Kadaj-Bujupi.

Shikoni foton:

29186567-866048720236952-387308721845305344-n Ja në çfarë gjendje e pa aktori i “Odeon”-it Donika Kadajn për 8 mars (Pamje shokuese)

29186567-866048720236952-387308721845305344-n Ja në çfarë gjendje e pa aktori i “Odeon”-it Donika Kadajn për 8 mars (Pamje shokuese)

Reklama