Home » Ja çfarë ndodh kur bie në dashuri me dikë

Ja çfarë ndodh kur bie në dashuri me dikë

Ekzistojnë çifte e zbulojnë papritur se kanë gjetur personin e ëndrrave tyre momentin e shohin atë person sy. çdo rast ekzistojnë disa ndjesi njëjta tek personat bien dashuri me dikë:

 

  1. Ndihesh i/e habitur se si ndjen kaq shumë gjëra njëkohësisht për një person. Është një eksperiencë nuk e ke provuar parë. Pavarësisht faktit duket sikur gjithçka ka marrë vrull brenda teje, prapë ky vrull nuk tremb, por bën ndihesh mirë.
  2. Tërheqja për personin tjetër ka nisur rritet dita-ditës. Ndihesh tepër e dashuruar çdo ditë kaloni bashkë dhe kur jeni bashkë, nuk doni koha kalojë shpejt.
  3. Nuk ke frikë debatosh me atë do, pasi e di se forca e dashurisë do bëjë kaloni çdo debat mes jush, sado i fortë jetë. Shumë çifte përpiqen t’i evitojnë zënkat, ndërsa çifti juaj nuk është i tillë. Ju nuk keni frikë ziheni, sado raporti mes jush mund jetë krijuar për një kohë shkurtër, sepse e dini duheni dhe nuk mund mërziteni për shumë kohë me njëri-tjetrin.
  4. marrëdhënien tuaj nuk do ketë asnjëherë mungesë ndjenjash. marrëdhënien tuaj nuk do ketë asnjëherë mungesë respekti, apo mirënjohjeje. dy ju do e kuptoni se sa ndryshe jeni, krahasuar me çiftet nuk duhen vërtet.
  5. Personi ti do, adhuron çdo gjë tënden, edhe ato karakteristika tjerët t’i kanë vënë dukje si defekte. Ai person i pranon tekat e tua i acarojnë nervat e tjerëve, shkruan bota.al. dy keni defektet tuaja personalitet, por kur e shihni veten si çift, nuk shihni asnjë problem tek personi tjetër.
  6. dy keni njëjtat synime dhe ëndrra jetë. Idetë tua për ardhmen përshtaten shumë mirë me idetë e tij/saj. Nuk keni probleme për ta çuar përpara marrëdhënien tuaj, pasi dy prisni njëjtat gjëra jetë.
  7. Komunikimi marrëdhënien tuaj është shumë i thjeshtë. Mund flisni hapur për çdo gjë me atë doni, për çdo gjë dhe nuk ndiheni aspak siklet.
Reklama