Home » Hazbi Lika:Miratimi i ligjit për gjuhën një arritje historike për shqiptarët

Hazbi Lika:Miratimi i ligjit për gjuhën një arritje historike për shqiptarët

nderuar qytetarë,

Ligji për përdorimin e gjuhëve sapo u miratua Kuvendin e RM-së me 64 vota pro leximin e tretë dhe përfundimtar.

emrin tim personal dhe ekzekutivit, dua t’Ju përgëzoj për këtë arritje historike për kombin shqiptar Republikën e Maqedonisë. Njëherit, me miratimin e këtij ligji vihet zbatim një prej shtyllave bazë Marrëveshjes Ohrit.

Me finalizimin e këtij projekti kemi forcuar stabilitetin ndëretnik dhe ardhmërinë e përbashkët multietnike.

Përgëzime dhe na priftë e mbara institucionalizimin e plotë këtij ligji historik.

Hazbi Lika

Reklama