Home » Haxhiu: Dërguti të jap dorëheqje nga pozitat, ose kërkojmë shkarkimin e saj

Haxhiu: Dërguti të jap dorëheqje nga pozitat, ose kërkojmë shkarkimin e saj

Deputetja e Vetëvendosjes Albulena Haxhiu ka kërkuar nga deputetja Aida Dërguti nga pozita e nënkryetares dhe anëtares Kryesisë.

Nëse ajo nuk jep dorëheqje, Haxhiu tha se do t’i kërkojnë Kuvendit ta shkarkojë atë sepse ajo pozitë i takon dikujt nga Vetëvendosje e Dërguti nga sot nuk është pjesë e saj.

Hahxiu tha se Dërguti po kishte moral politik ajo do jepte vet dorëheqje e nëse ajo se bën këtë do kërkojnë shkarkim. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Gjatë ditës Grupi i Pavarur i Deputetëve ka dërguar kërkesë administratën e Kuvendit për formimin e Grupit Parlamentar prej 12 deputetësh.

Reklama