Home » Grumbullohen sonte 3600 euro për regjisorin Bekim Lumi

Grumbullohen sonte 3600 euro për regjisorin Bekim Lumi

Janë grumbulluar sonte 3600 euro nga ankandi i piktura dhe shitja e librave një organizim artistik Prishtinë.

ndihmë për regjisorin Bekim Lumi, sonte erdhi një organizim tjetër maratonën e aktiviteteve humanitare, për ndihmuar shpenzimet e shërimit regjisorit Bekim Lumi.

këtë ekspozitë u shitën piktura, skulptura, grafika ndërsa gjitha hollat do shkojnë për shërimin e regjisorit Lumi. / KultPlus.com

28576617_2112338598777994_1443812998511679027_n Grumbullohen sonte 3600 euro për regjisorin Bekim Lumi

The post Grumbullohen sonte 3600 euro për regjisorin Bekim Lumi appeared first on KultPlus.

Reklama