Home » Gruevski edhe një herë e sulmoi kryeparlamentarin Xhaferi (Video)

Gruevski edhe një herë e sulmoi kryeparlamentarin Xhaferi (Video)

Ish-kryetari i OBRM-PDUKM-së dhe ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski edhe një herë e ka sulmuar kryetarin e Kuvendit Maqedonisë, Talat Xhaferi.
Gjatë votimit dytë pas incidentit parë dhe pauzës, Gruevski edhe një herë e sulmoi verbalisht dhe fizikisht Xhaferin.
Diskutimi Gruevski-Xhaferi:

Gruevski: Mos e kaloni me dhunë!
Xhaferi: Ulu vend
Gruevski: Mos e kaloni me dhunë!
Xhaferi: Ulu vend
Gruevski: Nuk ju bëjë asgjë juve
Xhaferi: Nuk mund bëni asgjë. Ulu poshtë.
Gruevski: Nuk ulem

Pastaj vazhduan konfrontimet fizike mes sigurimit Kuvendit dhe Gruevskit.

fund Xhaferi e shpalli si votuar ligjin pas 24 votave deputetëve pakicave.

Ndryshe, pak parë, Kuvend u votua Ligji për gjuhët Maqedoni me 64 vota, dhe pa prezencë deputetëve OBRM-PDUKM-së.

Reklama