Home » Gjenerata e parë e kontrabasit në Kosovë

Gjenerata e parë e kontrabasit në Kosovë

KultPlus ju sjellë sonte një fotografi vjetër cilën mund shihet gjenerata e parë e kontrabasit Kosovë .

Fotografia është realizuar gjatë prezantimit tyre kuadër Orkestrës Simfonike ish RTP-së, Radio Televizionit Prishtinës.

Kjo paraqitje e instrumentistëve Kosovës kuadër Orkestrës Simfonike RTP-së është konsideruar si diçka e veçantë, rast i rallë për kulturën dhe muzikën shqipe. / KultPlus.com

29004148_1733762176691766_1716066704_n Gjenerata e parë e kontrabasit në Kosovë

The post Gjenerata e parë e kontrabasit në Kosovë appeared first on KultPlus.

Reklama