Home » Gjendet e braktisur në Shkup, foshnja e posalindur

Gjendet e braktisur në Shkup, foshnja e posalindur

Dy mitur kanë sjellë një foshnjë porsalindur stacionon policor Bit Pazar. Ata kanë pohuar se foshnja është braktisur nga prindërit, bëjnë ditur nga policia.

Sipas njoftimit policor, tre ditë parë, rreth orës 23.55 stacionin policor Bit Pazar, kanë ardhur dy mitur moshës 16 dhe 17 vjeçare cilët kanë sjellë foshnjën e lindur 04.03.2018, e cila nuk ka qenë e evidentuar Librin amë e porsalindurve.

Ata kanë deklaruar se foshnja është braktisur nga prindërit M.Sh dhe K.N.

Nga ana e zyrtarit policor është kryer bisedë me prindërit, ndërsa foshnja është dërguar Qendrën për punë sociale Shkup.

Policia po punon dokumentimin e ngjarjes dhe kundër prindërve do ngritët kallëzim penal adekuat.

Reklama