Home » Gani Geci publikon një listë – thotë se këta njerëz dhanë para për familjen Jashari

Gani Geci publikon një listë – thotë se këta njerëz dhanë para për familjen Jashari

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike Dardanisë, ka qenë edhe njëri nga prijësit e luftës rajonin e Drenicës, Gani Geci ka publikuar dokumente, ku thotë se janë ndihmuar familja Jashari me mjete financiare.

Geci nëpërmes Facebook ka publikuar dy dokumente, ku njëra listë shkruan 5 mijë e 830 marka i ka pranuar Rifat Jashari.

Dokumenti tjetër shkruan se “aktivat e LDK-së Gjermani ndihmuan familjen Jashari”. Shuma shkruan këtë dokument është 20 mijë e 700 marka i ka pranuar Rifat Jashari.

29178877-10216390496774681-5004554068631224320-n_1521062024-3630344 Gani Geci publikon një listë – thotë se këta njerëz dhanë para për familjen Jashari

Po i publikoj dy dokumnte pêr te verrtetuar atë qe kam then ne TV dhe qe deshmojn se kush e ndihmoj me mjete financiare Familjen Jashari ne vitin 1997 dhe 1998.Fotot dhe dokumentat te marrura nga Saim Tahiraj”, ka shkruar Geci Facebook.

29178877-10216390496774681-5004554068631224320-n_1521062024-3630344 Gani Geci publikon një listë – thotë se këta njerëz dhanë para për familjen Jashari

The post Gani Geci publikon një listë – thotë se këta njerëz dhanë para për familjen Jashari appeared first on INSAJDERI.

Reklama