Home » Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

E keni parë Van Gogh dhe Gauguin ulur njëjtën tavolinë? Ose njerëzit përdoren si vegla shahu një fushë madhe?

Ky është një koleksion i fotografive, vlera historike e cilëve është e padiskutueshme.

Kushdo hedh vështrim to do jetë gjendje dëshmojë ngjarje rëndësishme ato reflektojnë.

poshtë i keni disa imazhe do t’ju dhurojnë shumë emocione.

Princesha Elizabeth duke inspektuar rojet e nderit nga Trupat e Ushtrisë Mbretërore Grave shfaqjen e Shoqërisë Mbretërore Bujqësore Shrewbury Anglisë vitin 1949.

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Refugjatët shqiptarë duke u shpërngulur portin italian Barit 8 gusht 1991

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

vitin 1947 ushtari gjerman i mbajtur i burgosur, kthehet shtëpinë e tij për gjetur vetëm rrënoja

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Pele gjatë pauzës xhirimit filmit Escape to Victory, 1981

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Porsche  Spyder i shkatërruar pas aksidentit vrau James Dean, 1955

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Stevie Wonder gjatë vizitës një shkollë fëmijëve për verbrit Kaliforni, 1970.

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Banorët e Berlinit Perëndimor duke u treguar fëmijët e tyre gjyshërve banonin anën lindore, 1961

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Loja e shahut. St. Petersburg, Rusi, 1924

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Belfast, Irlandë Veriore, 1980

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Fotografi e ngjyrosur e qytetit Nju Jorkut vitin 1908

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Transportimi i bukës gjatë luftës civile irlandeze, 1920

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Vincent van Gogh (i treti nga e majta) dhe Paul Gauguin ( këmbë) duke pirë shoqërinë e shokëve piktorëve post-impresionistë. Paris, 1887

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Ushtari kroat dhe e dashura e tij duke i dhënë lamtumirën njëri-tjetrit, 1995

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Jane Fonda duke pozuar gjatë filmit Barbarella, 1967

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

Një ikje e guximshme nga Berlini Lindor, 1963

20551210-elizabeth-1520345212-650-cc9f655881-1520609565 Fotografi të rralla që hodhën dritë mbi të kaluarën

 

Reklama