Home » E tregon djali i tyre, Lumja e ‘shkrin’ Thaçin kur vishet me të kuqe (Pamje)

E tregon djali i tyre, Lumja e ‘shkrin’ Thaçin kur vishet me të kuqe (Pamje)

Familja presidenciale shpesh janë edhe shtypin rozë dhe atë satirik.

Ngritja e gruas presidetit Thaçi, Lumës, pas luftës dhe titujt akademikë mori këtë periudhë e sollën atë edhe shkrimet satirike, përcjell ORAvip.

Pavarësisht kësaj, Thaçi e ngriti imazhin e tij duke e ekspozuar familjen e tij gjatë fushtave zgjedhore bëri fitojë sa shumë simpati nga publiku për t’ua marrë votën e tyre.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Lumja e shoqëroi burrin e saj shumë paraqitje mediative dhe veshja e ‘Zonjave para’ zgjon gjithmonë interes për mediet rozë.

një fotografi e ka publikuar djali i tyre, Endriti rrjetet sociale, Lumja shihet ketë veshur një kostum kuq.

Një bionde i shkon shumë ngjyra e kuqe, Lumja e ‘shkrin’ tërin Hashimin.

Screenshot_14-18 E tregon djali i tyre, Lumja e ‘shkrin’ Thaçin kur vishet me të kuqe (Pamje)

Reklama