Home » E FUNDIT/ NIKOLLA GRUEVSKI KËRCËNON TALAT XHAFERRIN INCIDENTI EVITOHET NGA SIGURIMI

E FUNDIT/ NIKOLLA GRUEVSKI KËRCËNON TALAT XHAFERRIN INCIDENTI EVITOHET NGA SIGURIMI

Deputetët e VMRO-së bllokojnë Xhaferin, nuk lejojnë votimin Ligjit për gjuhët

Kuvendin e Maqedonisë është tensionuar situata. Ish kryeministri Nikolla Gruevski bashku me deputetët tjerë bllokuan foltoren dhe nuk lejuan Talat Xhaferi ta lexohet pika e rendit për Ligjin për gjuhët. pas u dha pauzë prej 15 minutave.

Reklama