Home » Duda i del në mbrojtje Donikës, zbulon diçka që nuk keni ditur për të?

Duda i del në mbrojtje Donikës, zbulon diçka që nuk keni ditur për të?

Deputetja e Kuvendit Kosovës, Duda Balje, ka reaguar lidhur me ofendimin dikur ia kishte bërë Daut Haradinaj, Donika Kadajt-Bujupit, çështje kjo e riaktualizuar pas kthimit Kadaj-Bujupit AAK.

Balje ka kërkuar Kadaj-Bujupi lihet rahat duke shtuar se nuk ka asgjë keqe nëna e saj i takon komunitetit boshnjak.

Mirë de, nëna e Donikës është boshnjake, çka ka keqe këtu. A keni diçka kundër Donikën ta marrim VAKAT. Lëreni gruan rehat”, ka shkruar Balje Facebook. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Duhet ruhesh mos po idhnohet nëna jote dhe s’po e bën askush avokatin por organet e drejtësisë për gjitha rastet. Mos na shesin mend se gjithë i njohim”, i kishte thënë Daut Haradinaj gjatë një  seance Kuvendit Kosovës.

Reklama