Home » Dështon përsëri votimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit

Dështon përsëri votimi i buxhetit të Komunës së Gostivarit

Ka dështuar edhe sot votimi i propozim buxhetit komunës Gostivarit. seancën e sotme këshillit Komunës Gostivarit, për dallim nga herët tjera kur propozim buxheti nuk vihej rend dite nga shumica e këshillit, sot pengesat për votimin e tij u bënë nga këshilltarët e opozitës, cilët filluan japin propozime nga ndryshmet për propozim buxhetin i cili është krijuar nga vet komisioni i tyre për financa dhe buxhet, njofton Alsat.

Pas kësaj tollovie krijuar këshill me propozimet për kulturë, infrastrukturë e sport, propozuesi i propozim Buxhetit, këtë rast kreu i komunës, Arben Taravari, tërhoqi propozim buxhetin nga rendi i ditës, ndërsa kërkoi nga këshilltarët propozimet e tyre për ndryshime buxhet, ti paraqesin me shkrim afat prej dy ditësh.

Mbledhja tej ka vazhduar me pikat tjera rendit ditës, por pa pikën kryesore, propozim buxhetin e komunës Gostivarit, e cila vazhdon edhe tej funksionojë me buxhet përkohshëm caktuar nga ministria e Financave.

Reklama