Home » Deputetja: Mirë de, nëna e Donikës është boshnjake, çka ka të keqe këtu

Deputetja: Mirë de, nëna e Donikës është boshnjake, çka ka të keqe këtu

Deputetja e Kuvendit Kosovës, Duda Balje, ka reaguar lidhur me ofendimin dikur ia kishte bërë Daut Haradinaj, Donika Kadajt-Bujupit, çështje kjo e riaktualizuar pas kthimit Kadaj-Bujupit AAK.

Balje ka kërkuar Kadaj-Bujupi lihet rahat duke shtuar se nuk ka asgjë keqe nëna e saj i takon komunitetit boshnjak.

Mirë de, nëna e Donikës është boshnjake, çka ka keqe këtu. A keni diçka kundër Donikën ta marrim VAKAT. Lëreni gruan rehat”, ka shkruar Balje Facebook.

Duhet ruhesh mos po idhnohet nëna jote dhe s’po e bën askush avokatin por organet e drejtësisë për gjitha rastet. Mos na shesin mend se gjithë i njohim”, i kishte thënë Daut Haradinaj gjatë një  seance Kuvendit Kosovës.

The post Deputetja: Mirë de, nëna e Donikës është boshnjake, çka ka të keqe këtu appeared first on INSAJDERI.

Reklama