Home » Deputetja e VV-së pretendon se e di qëllimin e të dorëhequrve – dhe thotë se kanë dështuar

Deputetja e VV-së pretendon se e di qëllimin e të dorëhequrve – dhe thotë se kanë dështuar

Fitore Pacolli ka deklaruar sot se dorëhequrit nga kjo parti kanë dështuar “qëllimin e tyre ta shkatërrojnë VV-në”.

një postim Facebook, deputetja e Vetëvendosjes ka thënë se grupi i ri parlamentar Grupi i Deputetëve Pavarur është grup i deputetëve synojnë realizojnë interesat e tyre individuale.

Ky është postimi i saj:

GDP po çalon ende pa nisur prandaj ky grup nuk ka ardhme. Ende pa u konsoliduar si grup u iku një deputete. Sa do qëndrojnë tjerët mbetet shihet sepse duke mos pasur parime dhe qëllime përbashkëta do qëndrojnë bashkë vetëm derisa sa arrijnë realizojnë interesat e tyre individuale.

Tentativa e këtyre individëve për ta shkatërruar Lëvizjen Vetëvendosje dështoi.

Ne e kishim vërtetë me Zemër kemi qëndrueshmërinë, vullnetin dhe përkrahjen e popullit për vazhduar rrugëtimin tonë.

The post Deputetja e VV-së pretendon se e di qëllimin e të dorëhequrve – dhe thotë se kanë dështuar appeared first on INSAJDERI.

Reklama