Home » Demi e tregon fytyrën e vërtetë (Video)

Demi e tregon fytyrën e vërtetë (Video)

Këngëtarja dhe aktorja Demi Lovato është e njohur si “kampione” e imazhit pozitiv trupor, apo thënë ndryshe ajo është shembull shumë vajza ta duan trupin e tyre ashtu siç e kanë.

fundmi Lovato ka bashkëpunuar me revistën Vogue dhe e ka treguar fytyrën e saj vërtetë. klipin e shkurtër ajo shihet duke e fshirë grimin nga fytyra e deri tek pastrimi i plotë i saj, mënyrë t’i inkurajojë gjithëve mos kenë komplekse nga bukuria e tyre natyrale.

Reklama