Home » Besa e shpëtoi Ligjin për gjuhët – kaloi me 64 vota

Besa e shpëtoi Ligjin për gjuhët – kaloi me 64 vota

Me 64 vota pro dhe asnjë kundër Kuvendin e Maqedonisë u miratua Ligji për Gjuhët. Përsëri deputetët e VMRO-së, me krye ish kryetarin e tyre Niko…

Me 64 vota pro dhe asnjë kundër Kuvendin e Maqedonisë u miratua Ligji për Gjuhët.
Përsëri deputetët e VMRO-së, me krye ish kryetarin e tyre Nikolla Gruevski tentuan pengojnë sjelljen e këtij Ligji, por nuk arritën pengojnë i njëjti hidhet votim.

Ajo vlenë thkesohët është se po mos ishin 5 deputetët e BESËS nuk do miratohej ligji.

Reklama