Home » Arbër Rexhaj mohon se ka pasur përplasje në Vetëvendosje të Prizrenit

Arbër Rexhaj mohon se ka pasur përplasje në Vetëvendosje të Prizrenit

Deputeti i VV-së, Arbër Rexhaj, thotë se nuk ka qenë prezent mbledhjen ku janë shprehur mospajtimet mes aktivistëve.

Sipas tij, këtë mbledhje nuk ka qenë prezent as kryetari i Degës, Artan Abrashi, si dhe nuk ka pasur dorëheqje.

Postimi Facebook

dashur qytetarë Prizrenit

Indeksonline paska publikuar një artikull me titull ‘’Përplasje e ashpër VV-në e Prizrenit, prezent ishte edhe deputeti Rexhaj’’

Indeksonline qysh nga titulli ka filluar shpifjen sepse unë nuk kam qenë prezent takimin e lagjes “’’Qorragë’’.

poshtë thekson se takim ishte edhe kryetari i qendrës sonë Artan Abrashi, I cili gjithashtu nuk ishte i pranishëm.

këtë mbledhje ka pasur mospajtime brenda aktivistëve por jo përplasje ashpra, e janë standardin e demokracisë.

Indeksonline gjithashtu shpifë duke thënë se ka pasur përplasje kartelash për fytyre ndaj anëtarëve kryesisë. Nuk ka pasur asnjë përplasje asnjë kartele vetme dhe asnjë dorëheqje, madje nuk ka qenë e pranishme as kryesia e qendrës sonë.

Prandaj për këtë shpifje dashakeqe dhe tendencioze do ngrisim padi për shpifje.

The post Arbër Rexhaj mohon se ka pasur përplasje në Vetëvendosje të Prizrenit appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama