Home » Ali Ahmeti bëhet president i Maqedonisë më 2019

Ali Ahmeti bëhet president i Maqedonisë më 2019

Shkruan: Hasan Ganiu

Duke patur parasysh politikën Maqedoni nga fillimet e hershme pas luftës 2001, zhvillet e fundit me emërimet si kryetari parlamentit dhe e fundit sot zyrtarizimi i gjuhës shqipe por edhe influenca e jashtme ndërkombëtare po e gëzon lideri i bashkimit demokratik për integrim z. Ali Ahmeti.

gjitha shenjat po na shpien drejtë një presidenti shqiptar Maqedoni.

E kush tjetër do kishte nderin madh ta gëzonte këtë post pos kryekomndantit UÇK- Sê z.Ali Ahmeti, vizionari i cili para 17 vitet parashikoi pikërisht këtë datë 14 mars përkujtojë dhe nderojë rënit për liri duke ua zyrtarizuar gjuhën shqipe.

Siç thotë një fjalë e urtë popullore: “Para fakteve edhe Zotat heshtin” është e vërtetë Ali Ahmeti heshti dhe pensinoi shumë kryeministra Maqedoni deri diktatorin e fundit Gruevskin.

Drita tunel po shihet Komandant Ali Ahmeti po vjen president i gjithë Maqedonisë. Ëndrra shekullore e shqiptarëve po bëhet realitet me 3 presidentë shqiptarë takoheni Europë me Shqipërinë e Madhe.v

Reklama