Home » Affleck do të rikthehet me Garner

Affleck do të rikthehet me Garner

Jennifer Garner dhe Ben Affleck janë ndarë qershor vitit 2015 ndërsa kanë dorëzuar dokumentet për divorc prill 2017-ës. Mirëpo aktorëve, dy 45 vjeçarë, ende ju duhet finalizojnë divorcin.

Sipas një burimi “UsWeekly” një gjë e tillë po zvarritet pasi Ben Affleck do rikthehet me Garner. Affleck u ka thënë shoqërisë ngushte se dëshiron jetë lidhje me bukuroshen brune.

E një dalje fundmi dyshja dukeshin shumë lumtur përderisa kishin dalë shëtitje me vajzat e tyre.

Megjithatë sipas disa raportimeve tjera nuk ka gjasë Affleck dhe Garner rifillojnë romancën e tyre dhe se kanë ndarë mendjen për divorc.

Se çka do ndodhë me çiftin e Hollywood, mbetet shihet.

49FD0C7A00000578-5500117-image-m-20_1521036015400 Affleck do të rikthehet me Garner

49FD0C7A00000578-5500117-image-m-20_1521036015400 Affleck do të rikthehet me Garner

Reklama