Home » A janë këto fanellat e Francës, për Kupën e Botës “Rusi 2018”

A janë këto fanellat e Francës, për Kupën e Botës “Rusi 2018”

internet fundmi janë publikuar fanellat e Kombëtarës Francës, do veshen nga lojtarët e saj Kupën e Botës, “Rusi 2018”. Fanellat e Francës, cilat janë publikuar nga ueb-faqja e futbollit, FootyHeadlines.com, do përdorën për ndeshjet e francezëve kur luajnë si vendas dhe si mysafir.

Shikojeni fotografitë në www.insporti.com

A janë këto fanellat e Francës, për Kupën e Botës “Rusi 2018”

The post A janë këto fanellat e Francës, për Kupën e Botës “Rusi 2018” appeared first on INSAJDERI.

Reklama