Home » Libri dedikuar Presidentit Hashim Thaçi promovohet në Londër (VIDEO)

Libri dedikuar Presidentit Hashim Thaçi promovohet në Londër (VIDEO)

Presidenti i vendit Hashim Thaçi një ditë parë udhëtoi për Britani Madhe, ku agjendën e tij ishte e paraparë pjesëmarrja promovimin e librit tij Londër.

Nga zyra e presidencës kanë arritur dhe pamjet e momentit kur vet personazhi kryesor i ‘’Neë State, Modern Statesman: Hashim Thaçi – A Biography’’ shihet ndërsa ndan autografe për ata cilët do pranojnë librin i dedikohet jetës dhe veprës tij, njofton Klan Kosova.

fund shpresoj ju gjithë gjeni gjëra interesante sa i përket jetës time e po ashtu dhe ngjarjes Kosovës”, është shprehur Thaçi para pranishmëve.

Ndërsa një deklarim tij përmes llogarisë zyrtare Twitter, ai ka thënë se ndihet tejet i nderuar pasi promovimin e librit i dedikohet atij, ishin pranishëm dhe personalitete jetës politike dhe publike Britani Madhe.

”Isha shumë i nderuar jam mysafir prezantimin e biografisë time @ BitebackPub nga @rogerboyes & Suzy Jagger. Lord Robertson, @Martin Vickers, ministra tjerë, deputetë dhe Lordë ishin pranishëm. Ndjenjë e bukur për t’i parë Zotri Noel Malcolm, @JamesKerLindsay, @anthonybaileyEU dhe shumë miq tjerë”, është shprehur Presidenti Thaçi, njofton Klan Kosova.

SDGSDFG Libri dedikuar Presidentit Hashim Thaçi promovohet në Londër (VIDEO)

Reklama