Home » Lajm i mirë për të gjithë ata që duan të regjistrojnë veturat

Lajm i mirë për të gjithë ata që duan të regjistrojnë veturat

Qytetarët e Kosovës nuk i kanë regjistruar automjetet e tyre për shkak gjobave do mund ta bëjnë këtë gjë edhe ditët vazhdim.

Ministria e Punëve Brendshme kishte nxjerrë vendim ne datë 15 dhjetor vitit kaluar mundësoi regjistrimin e veturave me gjobë brenda afati 3 mujor duke mos paguar asnjë cent.

Këtë enjte parashihej skadoi ky afat i dhënë nga Ministria e Punëve Brendshme.

Por, MB një përgjigje për Indeksonline ka njoftuar se regjistrimi i veturave me gjobë pa paguar asgjë do vazhdoi jetë valid deri një vendim radhës.

Numri i veturave kanë shfrytëzuar këtë mundësi deri tani është 9073.

Numri i veturave nuk janë ç ‘regjistruar dhe nuk janë vazhduar është 100,775.

Reklama