Home » CEDIS: TË MËRKURËN NJË PJESË E MADHE E ULQINIT PA RRYMË

CEDIS: TË MËRKURËN NJË PJESË E MADHE E ULQINIT PA RRYMË

cedis-300x202 CEDIS: TË MËRKURËN NJË PJESË E MADHE E ULQINIT PA RRYMËNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info kanë njoftuar se mërkurën, me 14 mars, pa rrymë do mbesin këto vendbanime.

periudhën prej orës 08:00 deri 14:00: Një pjesë e Pinjeshit tek varrezet, tek hoteli Mediteran, Hollegroja dhe kampet e Jadranit.

periudhën prej orës 08:00 deri 15:00: Krruçi, Krytha, Salçi, Valdanosi, Bratica, Mali i Bardhë.

periudhën prej orës 08:00 deri 18:00: Pistulla dhe Kollomza.

periudhën prej orës 09:00 deri 14:00: Brajshë, Rashtishë naltë, Rashtishë poshtë, Curanajt, Kalimani.

rast kushteve këqija klimatike punimet do shtyhen.

Reklama