Home » Downsizing (2017)

Downsizing (2017)

Downsizing (2017) | Drame, Komedi, Fantashkence | Cilësia: HD


Rreth filmit:

Një satirë shoqërore cilën një njeri kupton se do kishte një jetë mirë nëse do zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, duke e lejuar atë jetojë jetën midis pasurisë dhe shkëlqimit.

 

trailtube-logo Downsizing (2017)
/*  

trailtube-logo Downsizing (2017)
//

 

trailtube-logo Downsizing (2017)

The post Downsizing (2017) appeared first on Filma24HD.com | Filma me Titra Shqip HD.

Reklama