Home » Ja pesë vendet e Evropës që nuk kanë AEROPORT?

Ja pesë vendet e Evropës që nuk kanë AEROPORT?

Nga rreth 196 shtete botë, janë vetëm pesë vende nuk kanë aeroport dhe gjitha këto janë brenda Evropës..
renditur sipas rendit alfabetik, këto vende janë Andorra, Lihtenshtajni, Monako, San Marino dhe Qyteti i Vatikanit.
no-aeroport Ja pesë vendet e Evropës që nuk kanë AEROPORT?

Reklama