Home » Ismet Munishi shan në transmetim direkt (VIDEO)

Ismet Munishi shan në transmetim direkt (VIDEO)

Ismet Munishi, trajner i klubit futbollit Feronikeli, ka bërë një gjest pahijshëm dhe pothuaj paparë televizionet kosovare.

Pas ndeshjes Drita 1:0 Feronikeli, Munishi teksa po fillonte intervistën direkt Supersport, shau dikë kishte përballë.

 

Reklama