Home » Policia njofton për aktivitet e saj për dhjetëvjetorin e Pavarësisë

Policia njofton për aktivitet e saj për dhjetëvjetorin e Pavarësisë

Policia e Kosovës ka njoftuar për aktivitet e saj me rastin e përvjetorit Pavarësisë Kosovës.

Përmes një shkrese ata kanë njoftuar se nesër me datën 16.02.2018, me rastin e dhjetëvjetorit pavarësisë Kosovës, Policia e Kosovës do organizojë një aktivitet miqësor, bashkëpunues dhe vetëdijesues aspektin e sigurisë.

Ky aktivitet policor do mbahet sheshin “Skenderbeu” Prishtinë, duke filluar nga ora 10:00 deri 12:00, ku do kenë rastin paraqiten njësi ndryshme Policisë Kosovës, si dhe disa fëmijë me uniforma policore dhe simbole shtetërore.

Për tepër gjatë këtij aktiviteti do shpërndahen broshura ndryshme vetëdijesuese, lapsa kimikë, revista policore “Mbrojtësi” etj.

Me këtë rast ftojmë mediat, fëmijët, prindërit dhe qytetarët përgjithësi t’i bashkëngjiten këtij aktiviteti policor, bashkëbisedojnë me zyrtarët policorë dhe bashku festojmë 10 vjetorin e pavarësisë Republikës Kosovës. /Insajderi.com

The post Policia njofton për aktivitet e saj për dhjetëvjetorin e Pavarësisë appeared first on INSAJDERI.

Reklama