Home » Ngjyra e menstruacioneve tregon këtë detaj të rëndësishëm për shëndetin tuaj

Ngjyra e menstruacioneve tregon këtë detaj të rëndësishëm për shëndetin tuaj

Periodat mund sinjalizojnë shumë gjëra ndryshme rreth trupit një gruaje, përveç faktit ajo nuk është shtatëzënë.

Periodat ndryshojnë dhe bëhen ose e vërtetë lehta ose rënda mund nënkuptojnë keni sëmundje tiroide.

Nëse ju nuk keni periudhën tuaj dhe keni një Masë trupore ulët mund shkaktojë mungesë oreksi, transmeton Gazeta Shneta.

mens Ngjyra e menstruacioneve tregon këtë detaj të rëndësishëm për shëndetin tuaj

Nëse mesntruacionet tuaja janë ngjyrë rozë, kjo zakonisht ndodh ditët e fundit periodave, për shkak gjakut rrjedh nga mitra, ka qëndruar për një kohë gjatë.

Ngjyrë kafe, është normale shohësh këtë ngjyrë, dhe zakonisht nuk është shkak për t’u shqetësuar.

Nëse periodat janë ngjyrë portokalli, kjo mund ju tingëllojë mjaft çuditshëm por ndodh duket si i tillë. Kjo mund sinjalizojë një infeksion, prandaj kontrollohuni tek mjeku sapo shihni.

Ngjyrë gri, gjaku i hershëm mund jetë sinjalizuar dhe infeksion por edhe një abort. Nëse vëreni këtë veshjen tuaj brendshme drejtohuni tek mjeku./Gazeta Shneta/

The post Ngjyra e menstruacioneve tregon këtë detaj të rëndësishëm për shëndetin tuaj appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama