Home » Ekspertët: Njerëzit që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi janë më të mençur

Ekspertët: Njerëzit që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi janë më të mençur

Nëse doni qëndroni vetëm shtëpi dhe dini se si përfitoni nga kjo gjë, atëherë themi se nuk keni asgjë për t’u shqetësuar, sepse ju jeni menqur se miqtë tuaj shkojnë çdo ditë punë.

Njerëzit preferojnë qëndrojnë vetëm ka një IQ lartë, sidomos gratë qëndrojnë shtëpi, transmeton Gazeta Shneta.

Sipas një studimi publikuar Journal British of Pscyhology, njerëzit ndjehen mirë ndërveprimet pak shoqërore kanë nivel inteligjencës lartë.

shutterstock_1014793006 Ekspertët: Njerëzit që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi janë më të mençur

Kjo është realizuar nga psikologët evolucionistë, ku ndikimi negativ i stilit jetesës qytetet e mëdha ishte shumë se dyfishi mesin e njerëzve kishin IQ ulët.

Ata dilnin rrallë nga shtëpia konsideroheshin menqur.

Vlerësimi është bërë mënyrë kuantitative me pyetësorët ku morën pjesë 15 mijë vullnetarë nga mosha 18 deri 28 vjeç.

Pra, herën tjetër ju e quani mërzitshme qëndrimin vetëm shtëpi, ju e dini se çfarë do thotë kjo për ju./Gazeta Shneta/

The post Ekspertët: Njerëzit që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi janë më të mençur appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama