Qeveria ndan mijëra euro për shënimin e 10-vjetori të Pavarësisë

Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10-vjetorit Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.

Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se për ngjarjet kanë kosto duhet planifikohen herët. “Me qëllim na lehtësojnë punën është mirë planifikohet kohë”, ka theksuar Hamza, raporton Koha Ditore.

Qeveria ka ndarë po ashtu edhe 100 mijë euro për manifestimin gjithëpopullor për shënimin e Epopesë UÇK-së.

The post Qeveria ndan mijëra euro për shënimin e 10-vjetori të Pavarësisë appeared first on INSAJDERI.

Reklama