Daçiq dhe Brathu flasin për aktivitetet e misionit të OSBE-së në Kosovë

Ministri i Punëve Jashtme Serbisë, Ivica Daçiq u takua sot me Shefin e Misionit OSBE-së Kosovë ambasadorin Jan Brathu, me cilin diskutoi mbi këtë mision.

Gjatë takimit siç bën ditur MPJ-ja serbe, dyja palët diskutuan rëndësinë e misionit si dhe nevojën për një monitorim vazhdueshëm dhe sistematik respektimit drejtave njeriut dhe komuniteteve,  transmeton Klan Kosova.

 

Reklama