Home » LDK paralajmëron që së shpejti do të qeverisë me vendin

LDK paralajmëron që së shpejti do të qeverisë me vendin

Shefi i Grupit Parlamentar LDK-së, Avdullah Hoti ka deklaruar se kjo parti e merr  me seriozitet Strategjinë e Zgjerimit BE-së, dhe ka shtuar se shpejti do marrin vetë përsipër këto reforma.

Ai një postim Facebook ka theksuar se është e qartë se i mbetet institucioneve Kosovës ndërmarrin hapat e nevojshëm për dëshmuar se Kosova është partner kredibil për integrim BE dhe se nuk do dërgohen probleme BE, por do kontribuohet diversitet vlerave BE-së

Ne si LDK do japim kontributin tonë këtë drejtim. Ne mbesim partia me proevropiane Kosovë, anëtare e Partive Popullore Evropiane. gjitha reformat qe lidhen me agjenden e integrimeve evropiane ne do t’i përkrahim. Ne shpejti, QEVERINË EVROPIANE KOSOVËS, do marrim vetë përsiper këto reforma”, ka shkruar ai, transmeton Klan Kosova.

Reklama