Home » ‘Grupi i Treblovës’/ 29 vite burg për 4 të arrestuarit

‘Grupi i Treblovës’/ 29 vite burg për 4 të arrestuarit

 

Ditën e sotme Prokuroria e Krimeve Rënda ka dhënë pretencën për 4 arrestuarit e grupit “Treblova” Vlorë, ku u sekuestruan një vit parë plot 7250 rrënjë kanabis fshatrat Vezhdanisht-Treblovë.

Raportohet se Prokuroria kërkon total 29 vite burg për 4 pandehurit, konkretisht 9 vjet burg për Taulant Haxhirajn, 8 vjet burg për Shkëlqim Koçiajn, 8 vjet burg për Marjus Bajramin dhe 4 vjet burg për Xhovalin Bacon.

pandehurit akuzohen për “Kultivim lëndëve narkotike bashkëpunim, formën e grupit strukturuar kriminal”, “Kryerjes veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal”.

Kujtojmë se krye grupit strukturuar kriminal qëndronte Taulant Haxhiraj, i cili, bashkëpunonte ngushtë me punonjësin e Policisë, Renaldo Avdulaj, si edhe me disa persona tjerë. Këta fundit kishin për detyrë marrjen e masave konkrete për kultivimin, magazinimin dhe tej, shpërndarjen e lëndës narkotike.

4 pandehurit përfitojnë uljen e një tretës dënimit për shkak se çështja po gjykohet me kohë shkurtuar.

Reklama

Lexo më shumë